Laihdutuskuuri toimi: Näin upealta Idol-voittaja näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajaksi kruunattu Kelly Clarkson on yksi maailman menestyneimmistä naislaulajista. Lukuisia hittikappaleita julkaissut poppari on ollut viime aikoina otsikoissa rakkauselämänsä ja laihdutuskuurinsa merkeissä.

Nyt 30-vuotias Kelly Clarkson on julkaissut Catch My Breath -kappaleensa musiikkivideon, jossa neitokainen on upea ilmestys. Taannoin laihdutuskuurin aloittanut kaunotar on nimittäin onnistunut pudottamaan elopainoaan. Huimasti hoikistunut Kelly esiintyy musiikkivideolla muun muassa mustassa mekossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kelly Clarksonin seksuaalista suuntautumista on spekuloitu viihdelehdissä jo vuosien ajan. Laulajatähti kiisti väitteet Staran haastattelussa, ja hautasi huhut aiemmin tänä vuonna löydettyään rakkauden manageri Brandon Blackstockin kanssa. Pariskunta tapasi taannoin musiikkivideo-kuvauksissa.

Kelly Clarkson kertoi taannoin aloittaneensa laihdutuskuurin, koska hän ei halua olla ”tukevan kokoinen tyttöystävä”. Hän pudotti painoaan lyhyessä ajassa noin 13 kiloa. Neitokainen keikkaili äskettäin Dublinissa, ja kuvien perusteella hän on kerännyt viime viikkoina lisäkiloja vartaloonsa. Bulimiastakin kärsineen naisen mukaan hänen painonsa heittelee aina 20 kiloa suuntaan tai toiseen.