One Direction -komistus etsii tyttöystävää – tässä vaatimukset

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilaisen One Direction -poikabändin poplaulaja Niall Horan on kerännyt itselleen jo oman fanilauman. Nuorten naiskaunottarien ympäröimän Horanin isä on huolissaan pojastaan, sillä 18-vuotiaan popparin alkoholin käytön kerrotaan riistäytyneen käsistä.

Nyt Niall Horan on paljastanut, millaisista naiskaunottarista hän pitää. Teinipopparin mukaan hänen unelmiensa tyttöystävä olisi luonteeltaan huumorintajuinen. Niall nimittäin pitää tytöstä, joka saa hänet nauramaan.

– Haluan söpön tytön, jolla on huumorintajua. Pidän myös amerikkalaisista ihmisistä, Niall Horan kertoi Ellen-keskusteluohjelmassa.

Laulaja on yhdistetty viime aikoina romanttisesti X Factor -tuomari Demi Lovatoon. Niall Horanin uskotaan kuitenkin seurustelevan nykyään britannialaisen opiskelijatytön Amyn kanssa. Teinitähden kerrotaan esitelleen kaunottaren ystävilleen tyttöystävänään.

Niall Horan joutui taannoin naapureidensa epäsuosioon, kun hän biletti yömyöhään kanadalaisen kaverinsa Justin Bieberin kanssa Lontoon asunnossaan. Nuorukaiset muun muassa soittivat musiikkia kovalla volyymilla kolmelta aamuyöllä. One Direction -yhtyeen kerrottiin äskettäin julkaisevan 3D-elokuvan, jossa seurataan poppareiden kiertue- ja yksityiselämää.