14 lapsen äitiä Octomomia syytetään varkaudesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Neljäntoista lapsen maailmankuulu perheenäiti Octomom, eli Nadya Suleman, joutui taannoin pyörtämään aikaisemman lupauksensa ja tähdittämään aikuisviihdettä pelastaakseen perheensä talouden. Hiljattain suurperheen äiti kirjautui vieroitushoitoon huumeriippuvaisuuden vuoksi.

Nyt Octomomia syytetään varkaudesta. Huffington Post -lehden mukaan Celebrity Boxing -televisiosarjan tuottaja Damon Feldman kertoo tehneensä rikosilmoituksen Nadya Sulemanista, joka on hänen mukaansa vienyt miehen 5.900 euron arvoisen timanttisormuksen. Octomomin manageri Gina Rodriguez kiistää väitteet, ja hänen mukaansa Damon Feldman on rahanahne opportunisti.

– Damon yrittää jatkuvasti pysytellä otsikoissa asiakkaani nimeä hyväksikäyttäen, keksimällä valheellisia tarinoita hänestä, Gina kertoo.

Aikuisviihdevideon tekemisen jälkeen 37-vuotias Octomom on joutunut riisumaan uudelleen ansaitakseen lisää rahaa. Hänet kiinnitettiin taannoin strippariksi West Palm Beachillä sijaitsevaan T’s Lounge -ravintolaan. Octomom on myös kaupitellut itseään treffiseuraksi nettihuutokaupassa.