Saksimies tunkeutui teinitähden kotipihalle – oikeus teki päätöksensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on karistanut jo vuosia sitten kiltin tytön maineensa. Hän on ihmetyttänyt fanejaan esimerkiksi radikaalilla hiusmuutoksellaan ja pikakihloillaan. Syyskuussa neitokaiselle tuntematon mieshenkilö yritti tunkeutua tämän taloon.

19-vuotiaan Mileyn Los Angelesin Studio Cityssä sijaitsevaan kotiin pyrki saksilla aseistautunut Jason Luis Rivera -niminen mies. Cyruksen kodinhoitajat olivat soittaneet hätänumeroon, kun he olivat nähneet miehen tunkeutuvan laulajattaren pihamaalle. Poliisien tultua paikalle Jason Luis Rivera väitti olevansa Miley Cyruksen aviomies ja hyvä ystävä ”jo vuosien ajan”.

Nyt Jason Luis Riveralle on annettu kolmen vuoden pituinen lähestymiskielto, Daily Mail -lehti uutisoi. 40-vuotias Rivera tuomittiin viime kuussa toilailunsa vuoksi kotirauhan rikkomisesta kolmeksi vuodeksi vankeuteen. Teinitähden pahanpäiväisesti säikäyttäneen miehen kuitenkin uskotaan vapautuvan jo ensi vuoden toukokuussa.

Hannah Montana -televisiosarjan myötä supertähdeksi noussut Miley Cyrus ei ole ainut julkkistähti, joka on joutunut kohtaamaan kotirauhaa häiriköiviä faneja. Oscar-palkittu näyttelijätär Halle Berry joutui taannoin palkkaamaan itselleen lukuisia henkivartijoita, kun eräs hullu ihailija uhkasi tappaa hänet. Myös Madonna on joutunut aiemmin ahdistelijoiden kohteeksi.