Sophie Reade peitti jättirintansa vain teipillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniassa Big Brother -tuotantokauden taannoin voittanut Sophie Reade nousi ohjelman aikana Britannian seuratuimpien glamour-mallien joukkoon. Siten ei ole ihme, brittilehdet julkaisevat mielellään otoksia hänen jättikokoisista muodoistaan.

23-vuotias Sophie Reade on nyt ikuistettu Nuts-lehden seksikkäisiin kuviin. Julkaisun kannessa uhkea kaunotar on käärinyt jättikokoiset rintansa teippiin, joka ei juurikaan onnistu hänen kurvejaan peittelemään.

Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Äskettäin neitokainen kääntyi huumeiden pariin erottuaan poikaystävästään jalkapalloilija Mario Balotellista. Julkkiskaunotar sai nimittäin tietää, että mies petti häntä hänen parhaan ystävänsä kanssa.