Teinipojalla erektio 24/7 – yritti leikata peniksensä irti

Ohhoh! · Neea Jokinen

Iranilainen Matt Gone nousi aiemmin tänä vuonna otsikoihin, kun hän otti tatuoinnin penikseensä. Sukuelin-maalauksen johdosta miehen penis jäi pysyvään seisokkiin. Gone on kertonut, ettei hän aio tehdä siittimeensä korjaavia toimenpiteitä.

Nyt erään kiinalaisen teinipojan uutisoidaan yrittäneen leikata sukuelimensä irti, koska hänen peniksensä oli jatkuvassa erektio-tilassa vuorokauden ympäri. Fujianin provinssissa asuva 17-vuotias Xiao Jun on kärsinyt erektiotilastaan murrosiästä asti.

Housujen sisällä törröttävä penis on aiheuttanut teinipojalle kiusallisia tilanteita etenkin julkisilla paikoilla. Xiao Jun ei kuitenkaan enää kestänyt miehuutensa aiheuttamaa häpeän tunnetta, joten hän yritti leikata sukuelimensä irti.

Teinipoika lukitsi itsensä makuuhuoneeseen ja yritti viiltää peniksensä irti veitsellä. Nuorukainen ei onnistunut vaarallisessa operaatiossaan. Vanhemmat kuulivat lapsensa kauhun huudot ja juoksivat pojan huoneeseen. He löysivät Xiao Junin makaamassa verilammikossa. Vanhempien mukaan teinipojan penis oli täynnä viiltohaavoja ja katkeamaisillaan.

Teinipoika kiidätettiin sairaalaan, jossa lääkärit suorittivat kymmenen tuntia kestäneen leikkausoperaation pelastaakseen Junin peniksen. Lääkärit uskovat, että pojan sukuelin tulee toimimaan toipumisen jälkeen niin kuin pitää.

– Emme ymmärrä, miksi Xiao teki tämän. Hän on hyvä poika, mutta ujo. Hän ei puhu kenellekään. Asia tuntui Xiaosta hyvin nololta, Wang Lin -äiti kertoi Straits Metropolitan News -sivuston mukaan.