Julkkiskomistus 60 päivää dieetillä – tässä näyttävä tulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen Brian Friedman on yksi musiikkibisneksen tunnetuimmista koreografeista. Mies on tehnyt töitä Britney Spearsin, Beyoncen ja Mariah Careyn kanssa. Nyt hän toimii luovana ohjaajana Yhdysvaltojen X Factor -ja Talent -ohjelmissa.

Nyt 35-vuotias Brian Friedman on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän esittelee pitkän laihdutuskuurinsa tulosta. Mies muutti muutama kuukausi sitten ruokavaliotaan ja hän alkoi noudattaa B Free Meal Plan -ruokasuunnitelmaa. Dieetti tuotti tulosta, sillä koreografi laihtui 60 päivän aikana yli 11 kiloa.

– Tänään dieettini alkamisesta on 60 päivää! Operaatio kuuma vartalo onnistui. Laihduin 11 kiloa, Brian Friedman kirjoitti blogissaan.

Kuva: Twitter

Tanssija-koreografi Brian Friedman syntyi Yhdysvaltojen Illinoisissa. Hän aloitti tanssiuransa 11-vuotiaana kotikaupungissaan Scottsdalessa. Mies esiintyi lukuisissa tanssiohjelmissa, kuten Newsies ja Kids Incorporated. Friedman toimi jo 16 vuoden iässä oman tanssistudionsa johtajana. Viime aikoina tähtikoreografi on työskennellyt myös teinisensaatio Justin Bieberin kanssa.