Huippumalli paljasti tehokkaan dieettinsä salat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Mallimaailman kärkikaartiin nousee vuosittain muutamia tähtiä, joista vain osa tulee sinne jäädäkseen. Useimmat viime vuosina jalkansa oven väliin saaneista kaunottarista ovat olleet Victoria’s Secretin malleja. Yksi heistä on 26-vuotias Lily Aldridge.

Nyt huippumalli paljasti, miten hän sai karistettua raskauskilonsa. Kings of Leon -yhtyeen keulahahmon Caleb Followillin kanssa naimisissa oleva Lily Aldridge synnytti pariskunnan Dixie Pearl -esikoistytön kesäkuussa. Neitokaisen mukaan hän aloitti pian synnytyksen jälkeen tiukan dieetin, johon sisältyi muun muassa lohta ja luomuruokia.

– Söin niin paljon lohta kahden kuukauden aikana, että en pysty enää edes katsomaan kyseistä kalaruokaa, Lily Aldridge kertoi USMagazine-sivustolle.

Nainen kertoi popsineensa laihdutuskuurinsa aikana päivittäin hedelmiä ja kasviksia. Mallikaunotar esiintyi vastikään New Yorkissa Victoria’s Secret -muotinäytöksessä, jonka catwalkilla Lily esitteli timmiä vartaloaan. Onnellinen äiti kertoi suuntaavansa muotinäytöksen jälkeen ravintolaan syömään jättimäisen hampurilaisaterian.

Lily Aldridge on amerikkalainen mallikaunotar, joka tuli vuonna 2010 kertaheitolla tunnetuksi Victoria’s Secretin mallina. Hänen malliuransa sai tosin vauhtia jo vuonna 2003, kun Lily poseerasi Vogue-lehden espanjankielisen version ja muutaman muun lehden kannessa. Myös Lilyn pikkusisko Ruby Aldridge työskentelee mallina.