One Direction -faneilta tappouhkauksia Taylor Swiftille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Taylor Swift on ollut viime päivinä otsikoissa, sillä hänen huhutaan deittailevan One Direction -yhtyeen 18-vuotiaan popparin Harry Stylesin kanssa. Pariskunnan on kerrottu etenevän suhteessaan hitaasti. He eivät ole kommentoineet romanssihuhuja.

Nyt 22-vuotias Taylor Swift on joutunut One Direction -fanien törkeiden haukkujen kohteeksi. Kantrilaulajattarelle lähetetään muun muassa Twitter-palvelun kautta tappouhkauksia. Erään fanaattisen Harry Stylesia ihailevan tytön mukaan hän haluaa puukottaa Swiftin kuoliaaksi ja ”leikkiä hänen verellään”.

– Olet v**un ruma ämmä. Haluan puukottaa sinut kuoliaaksi ja leikkiä verelläsi, eräs henkilö kirjoitti Taylor Swiftille Twitter-blogissaan.

Jotkut puolestaan haukkuvat neitokaista pedofiiliksi, koska Harry Styles on häntä neljä vuotta nuorempi. Taylor Swift ei ole suinkaan ainut julkkiskaunotar, joka on saanut tappouhkauksia seurustelusuhteensa takia. Disney-tähti Selena Gomez sai aikoinaan rajuja uhkauksia, kun hänen romanssinsa teinisensaatio Justin Bieberiin tuli julki.

Taylor Swift on seurustellut lukuisten miestähtien kuten Taylor Lautnerin, Jake Gyllenhaalin, John Mayerin ja Joe Jonasin kanssa. Poppia ja kantria yhdistävä laulajatar tunnetaan rakkauslauluistaan, joissa hän muun muassa arvostelee entisiä poikaystäviään ja katkeria erojaan. Supertähti seurusteli kesällä presidenttiperheen klaaniin kuuluvan Conor Kennedyn kanssa.