Elton John esitteli ihastuttavan pikkupoikansa kengurumaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin julkihomoihin lukeutuva poptähti Elton John on asunut homoliitossa jo 20 vuoden ajan. Elton ja hänen miehensä David Furnish avioituivat vuonna 2005. Pari vuotta sitten he saivat esikoispoikansa, joka saapui maailmaan sijaiskohdun kautta.

Pojan nimeksi annettiin Zachary Jackson Levon Furnish-John. Lapsi syntyi Kaliforniassa, mutta tarkempia tietoja sijainnista tai äidistä ei annettu julkisuuteen. Nyt Elton on esitellyt poikansa ollessaan lomailemassa Sydneyssä, Australiassa. Perhe kuvattiin heidän ollessaan lähdössä veneajelulle.

Elton John yllätti lapsensa syntymän aikoihin uskonnollisia piirejä toteamalla Parade-lehden haastattelussa, että hänen mielestään Jeesuksen täytyi olla homo. Sittemmin Elton palasi otsikoihin muistelemalla päihdeongelmiaan. Supertähti on urallaan taistellut sekä alkoholismia että huumeongelmaa vastaa, eikä ole aina ollut voiton puolella. Hän nimittäin myönsi olleensa hyvin lähellä kuolemaa.