Playboy-tähti iski Justin Bieberiin: ”Puumaraiskaus?” – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy oli aikoinaan yksi suosituimmista Playboy-malleista. Syksyllä nelikymppisiään viettänyt perheenäiti paljasti äskettäin uudessa elämäkerrassaan harrastaneensa huumepäissään seksiä puun kanssa.

Jenny McCarthy astui viikonloppuna American Music Awards -musiikkigaalan esiintymislavalle lyhyen juonnon merkeissä. Kaunis blondi antoi voittopalkinnon parhaasta pop-albumista teinitähti Justin Bieberille. Kohtaaminen mikrofonin edessä sai yllättävän käänteen, kun Playboy-pupu muiskautti suudelman nuorukaisen poskelle. Jennyn mukaan poskipusu ei kuitenkaan jäänyt ainoaksi kosketukseksi.

– Kouraisin Justin Bieberin peppua. En voinut sille mitään. Hän oli niin herkullinen. Niin pieni. Halusin purra hänen päänsä irti ja syödä sen, Jenny McCarthy kertoi E! News -sivuston mukaan.

Kuva: Twitter

Playboy-pupu poseerasi ensimmäisen kerran Playboy-lehden kansikuvassa vuonna 1993. Lokakuun numerossa sulojaan esitellyt Jenny McCarthy sai silloin palkkioksi 20.000 dollaria, eli noin 16.000 euroa. Nainen on seurustellut muun muassa Ray Manzellan, John Mallory Asherin ja Jim Carreyn kanssa. Hän erosi hiljattain Chicago Bears -pelaaja Brian Urlacherista.