Kardashienin perheessä erokriisi? ”Hän sai tarpeekseen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan muun muuassa manageriurastaan ja muotibisneksistään. Seurapiirijulkkis on myös kokeillut siipiään kirjailijana ja hän julkaisi omaelämäkertansa viime vuonna.

Äskettäin 56-vuotias realitymamma aiheutti närää perhepiirissään lämmittelemällä välejään vanhan rakastajansa Todd Watermanin kanssa. Nyt hänen miehensä Bruce Jennerin kerrotaan saaneen tarpeekseen neitokaisen edesottamuksista, ja hän aikookin uusimpien raporttien mukaan erota naisesta.

63-vuotias olympiavoittaja on jo konsultoinut asianajajaa asian tiimoilta. Lakimies auttaa Brucea arvioimaan Kardashian-Jenner-imperiumin omaisuuden, jos mies päättää siirtyä elämässään eteenpäin. Hän on myös pohtinut eroa kahden tyttärensä, Kendallin ja Kylien, suhteen.

Jenner on jo jonkin aikaa käynyt läpi eron mahdollisuutta. Eniten miestä vaivaa hänen vaimonsa suuri ego, ja tämän tapa flirttailla nuoremmille miehille. Kris pitää myös itseään perheen rahantekijänä, mikä kismittää monia kauneusleikkauksia läpikäynyttä aviomiestä.

– Brucen mielestä Kris kohtelee häntä kuin ovimattoa, ja hän on saanut tarpeekseen. Nainen jatkuvasti vähättelee häntä ja valittaa yhteisille ystäville miehen olevan vanha pieru. Kris myös kehuskelee aviomiehelleen suhteillaan nuorempiin miehiin, kertoo lähde the National Enquirer -lehdelle.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.