BB-talossa uusi nainen – Jonna A ei huomioinut

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan Älkää huomioiko outouksia – viikkotehtävää, jonka aikana asukkaiden tulee elää normaaliin tapaan talossa tapahtuvien eriskummallisten asioiden keskellä. Talossa onkin jo nähty kaikenlaisia yllätyksiä.

Tänään taloon ilmestyi mummo, joka alkoi touhuta keittiössä ennen asukkaiden aamuherätystä. Essuun sonnustaunut mummo muun muassa leipoi pullaa, tiskasi astioita ja siivosi keittiötä. Isoveli herättikin pian asukkaat, jotka eivät reagoineet vierailijan läsnäoloon.

BB-Jonna A käveli ensimmäisenä makuuhuoneesta wc-tiloihin, eikä näyttänyt huomioivan keittiössä häärännyttä mummoa. BB-Teija ei myöskään kiinnittänyt huomiota vierailijaan, sillä talon senioriasukas käyttäytyi täysin normaalisti ja käveli keittiössä kuin mummoa ei olisikaan.