Brandi Glanville jätti alusvaatteet pukematta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjan menestyksen myötä maailmalla on lanseerattu lukuisia ohjelmia, joissa seurataan tosielämän täydellisiä naisia. Yksi seuratuimmista tosielämän täydellisistä naisista on amerikkalainen mallikaunotar Brandi Glanville.

Nyt Brandi on kuvattu Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä varsin rohkeassa asussa. Lentäessä on hyvä pitää rentoja vaatteita, mutta Glanvillen asu paljasti kuitenkin hieman odotettua enemmän erityisesti salamavalojen välkkeessä, sillä läpikuultavan asun alla ei ollut lainkaan alusvaatteita.

Brandi Glanville tunnetaan myös avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi taannoin otsikoihin, kun 38-vuotias Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.