David Beckham yllätti – viimeinen peli ensi viikolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkispari David ja Victoria Beckham lukeutuvat viihdemaailman eniten tienaaviin pariskuntiin. He ovat tienanneet kuluneen vuoden aikana jo noin 42 miljoonaa euroa. Kolmen poikalapsen katras kasvoi taannoin pienokaisella, kun perheeseen syntyi odotettu Harper-tyttövauva.

Viime aikoina julkkisfutarin urasuunnitelmat ovat olleet median huomion kohteena. Nyt Beckham julisti pelaavansa viimeisen pelinsä LA Galaxy -joukkueessa ensi viikolla. 37-vuotias jalkapalloilija kertoi samalla lausunnossaan, ettei aio vetäytyä vielä eläkkeelle uraltaan, vaan toivoo sille vielä viimeistä haastetta.

Komistuksen päätös ihmetyttänee monia, sillä hän suostui tammikuussa jatkamaan kahdella lisävuodella viiden vuoden sopimustaan joukkueen kanssa. Beckham ei ole aiemmin vihjannut julkisuudessa aikovansa siirtyä Galaxysta muihin tehtäviin jo tämän kauden jälkeen.

Brittifutarin jatkopaikasta ei ole tietoa. Spekulaatiot ovatkin kiihtyneet siitä, aikooko Yhdysvalloissa asusteleva urheilija jättää kuuden vuoden jälkeen Los Angelesin ja siirtyä muualle pelaamaan. Pariisia, Australiaa ja Lontoota pidetään mahdollisina ratkaisuina jalkapallotähdelle, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. The Wanted -poikabändin uutisoitiin taannoin esiintyneen Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.