Realityohjelmassa rääkätään julkkiskaunotarta: ”Pelkää edelleen pimeää”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen Coronation Street -saippuasarjan tähti Helen Flanagan on saanut kotimaassaan kovasti huomiota viihdelehdissä näyttelijäuransa lisäksi myös muhkeiden muotojensa merkeissä. Hän on pitänyt huolen palstamilleistä julkaisemalla myös itse rohkeita ja paljastavia kuvia.

Parhaillaan 22-vuotias neitokainen on Australian viidakossa, jossa häntä koetellaan päivittäin toinen toistaan kauheammilla tavoilla brittiläisessä I’m a Celebrity… Get Me Out of Here -realitysarjassa. Kokemus on ollut Helenille henkisesti raskas, sillä katsojat ovat toistuvasti valinneet toistuvasti hänet suorittamaan haastavia tehtäviä – ja hänen joukkuetoverinsa ovat puolestaan ärsyyntyneitä neidon huonosta menestyksestä niissä.

Nyt brittiläinen Metro-lehti kertoo näyttelijän vanhempien, Julian ja Paul Flanaganin, olevan huolissaan tyttärensä hyvinvoinnista. He kertovat yrittäneensä estää Heleniä lähtemästä mukaan ohjelmaan, sillä eivät uskoneet tyttärensä selviävän kokemuksesta helpolla. Tähden vanhemmat ovat vedonneet yleisöön, jotta he eivät enää äänestäisi häntä suorittamaan vaativia tehtäviä. Vanhemmat haluaisivat antaa erilaisista fobioista kärsivälle tyttärelleen aikaa sopeutua vaativiin oloihin.

– Hän pelkää pimeää ja joutuu vielä nykyäänkin laittaa Harry Potter -elokuvan pyörimään televisioonsa mennessään illalla nukkumaan. Se luo hänelle turvaa. Helen myös pelkää hämähäkkejä ja korkeita paikkoja, tähden äiti Julia paljasti.

Coronation Street -televisiosarjassa Rosie Webster -nimistä mallikaunotarta näyttelevä Helen Flanagan on varsin näyttävä ilmestys myös studion ulkopuolella. Hän vaikuttaa monissa kuvissaan lähinnä parikymppiseltä bilettäjältä. Kohuotsikoissa neitokainen ei kuitenkaan ole ollut juuri muuten kuin rohkeiden asujensa johdosta. Flanagan seurustelee brittifutari Scott Sinclairin kanssa.