Bilekuvat vahvistavat: Justin ja Selena taas yhdessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinisensaatio Justin Bieber on ollut viime päivinä otsikoissa myrskyisän rakkauselämänsä merkeissä. Kanadalaisen laulajan 20-vuotiaan tyttöystävän Selena Gomezin uutisoitiin äskettäin jättäneen Bieberin, mutta sittemmin parin on kerrottu yrittävän sopia välirikkoaan.

Justin Bieber saapui viikonloppuna järjestettyyn American Music Awards -musiikkigaalaan Pattie-äitinsä kanssa. Jatkojuhlilla supertähden käsipuolesta kuitenkin bongattiin Selena Gomez, joka piti kiinni rakkaansa käsivarresta. Ilmeisestikin pariskunta on saanut sovittua riitansa, sillä silminnäkijöiden mukaan he näyttivät rakastuneilta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Teinipariskunnan uutisoitiin ajautuneen viikonloppuna rajuun riitaan Encinossa sijaitsevassa japanilaisessa ravintolassa. Julkisen sanaharkan jälkeen Justin Bieber ajoi Ferrarillaan Selena Gomezin asunnolle, mutta vihainen tyttöystävä ei avannut kotinsa portteja laulajalle. Myöhemmin samana iltana Bieber oli ilmeisesti lepyttänyt kultansa, sillä hänen urheiluautonsa bongattiin Gomezin parkkipaikalta.

Selena Gomez sai aikoinaan jopa tappouhkauksia Justin Bieberin faneilta, kun he julkistivat seurustelusuhteensa. Pariskunta yritti pitää romanssinsa pitkään salassa, mutta paparazzikuvien ja huhujen myötä he päättivät hempeillä avoimesti. Nuori julkkispari vahvisti suhteensa huhtikuussa 2011 osallistuessaan yhdessä Vanity Fairin Oscar-juhliin Los Angelesissa.