Joanna Krupa erosi – tämä hottis on taas sinkku

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Puolalais-amerikkalainen mallikaunotar Joanna Krupa on noussut siskonsa Martan ohella amerikkalaislehtien suosikkikasvoksi. ”Maailman seksikkäimmiksi siskoiksi” tituleeratut kaunottaret on totuttu näkemään lehtien palstoilla paljastavissa asuissa.

Monien miesten mieleen oleva 33-vuotias neitokainen on nyt palannut takaisin sinkkumarkkinoille usean vuoden tauon jälkeen. Joanna on nimittäin purkanut viiden ja puolen vuoden mittaisen kihlauksensa floridalaisen bisnesmiehen Romain Zagon kanssa. Hän paljasti uusimmassa haastattelussaan myös syyn eroon.

– Jouduimme isoon riitaan ja sain vain tarpeekseni suhteesta. Hän rakastaa minua kuollakseen ja haluaa olla kanssani, mutta hän ei kuitenkaan pysty sitoutumaan minuun sataprosenttisesti. Emme ole vieläkään päättäneet hääpäivää, mikään ei ole muuttunut, kertoo Joanna Krupa In Touch -lehdelle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Julkkisneito on aiemmin valittanut julkisesti muun muassa parin väljähtäneestä seksielämästä ja siinä kokemastaan puutteesta. Zagolla on erolle oma selityksensä. Mies väittää, että Krupan työt vaikuttivat siihen, sillä nainen matkustaa jatkuvasti ympäri maailmaa.

Krupa on esiintynyt useissa realityohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa. Tällä erää hän tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa. Nainen seurusteli muun muassa yökerhoja omistavan bisnesmies Romain Zagon kanssa yli viiden vuoden ajan, kunnes parin kihlaus purkautui äskettäin.