Katie Pricen seksivideo järkytti: ”Tunki vodkapulloa miehen takapuoleen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, tunnetaan vaihtuvista suhteistaan julkkismiehiin. Ysärilaulaja Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa naimisissa ollut neito erosi äskettäin argentiinalaisesta miesmallista, Leandro Pennasta.

Komistus on sittemmin syytänyt lokaa povekkaan eksänsä niskaan. Tällä kertaa Leandro väittää, että 34-vuotias povipommi pakotti hänet aikoinaan katsomaan vanhaa seksivideota. Kyseisellä nauhalla Katie harrasti seksiä villeistä mieltymyksistään tunnetun Alex Reidin kanssa.

– Aluksi se oli noloa, mutta Katie halusi näyttää minulle hänen outoutensa. En koskaan tule unohtamaan sitä. Alex oli pukeutunut naiseksi. Katiella oli seksikäs asu, ja hän tunki vodkapulloa miehen pyllyyn, kertoo Leandro Penna The Sun -lehdelle.

Katie Price erosi äskettäin on-off-poikaystävästään Leandro Pennasta. Pariskunta ehti myrskyisän suhteensa aikana eroamaan useaan otteeseen. Povipommin kerrotaan jättäneen argentiinalaisen kultansa muun muassa kielimuurin takia. Naisen väitetään kommunikoineen välillä entisen rakkaansa kanssa tulkin avustuksella.