Lindsay Lohan rintavana – muodot pullistelivat ohuesta iltapuvusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on ollut viime aikoina kovasti esillä perhedraaman ja rötöstensä merkeissä. Hän paljasti äskettäin haaveilevansa poikalapsen adoptoimisesta.

Nyt 26-vuotias Lindsay Lohan poseerannut muodokkaana uuden Liz & Dick -elokuvansa ensi-iltajuhlissa. Monissa liemissä ryvettynyt julkkisnainen oli valinnut ylleen varsin tiukan iltapuvun, sillä hänen muotonsa mahtuivat hädin tuskin asun sisään.

Lohan sai äskettäin tietää, että hänellä on 17-vuotias siskopuoli, joka sai alkunsa hänen isänsä salasuhteesta. Lindsay Lohanin kerrotaan olevan täysin tyrmissään salatusta sisarestaan. Hän ei kuitenkaan aio ystävystyä Michael-isänsä uskottomuudesta alkunsa saaneen Ashley-tytön kanssa.

Michael Lohanilla ja hänen entisellä Dina-vaimollaan on neljä yhteistä lasta, Lindsay, Michael Lohan Jr., Ali ja Cody. Irlantilais-italialaista syntyperää oleva mies meni naimisiin Dina Sullivanin kanssa vuonna 1985, mutta pariskunnan liitto päättyi eroon vuonna 2005. Lindsay Lohan on ajautunut usein perheriitoihin vanhempiensa kanssa.