Lohanin sisarpuoli Ashley Horn: ”Lindsayn kommentit loukkaavat”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen teinitähti Lindsay Lohan on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa. Syynä on ollut sekä näyttelijättären toistuvat ongelmat viranomaisten kanssa että hänen hankalat perhesuhteensa. Adoptiosta haaveilevalle Lindsaylle selvisi hiljattain, että hänellä on isänsä Michaelin salasuhteesta alkunsa saanut sisarpuoli.

26-vuotias Lindsay Lohan kertoi, ettei halua olla Ashley Horn -nimisen sisarpuolensa kanssa missään tekemisissä. Nyt yhdysvaltainen Star-lehti paljastaa, että Ashley on loukkaantunut pahasti tähden kommenteista. Lehden mukaan tyttö toivoi Lindsayn olevan ystävällisempi ja ymmärtäväisempi häntä kohtaan. Myös näyttelijättären isä on kertonut olevansa pettynyt Lindsayn asenteeseen.

– Tuntuu pahalta kuulla, että Lindsay on sitä mieltä. Tapasin Ashleyn ja hän on hyvä lapsi. Mutta meidän kaikkien täytyy tehdä päätöksemme elämässä. Kuka tietää, ehkä joku päivä asiat muuttuvat. Joka tapauksessa, haluan vain parasta kaikille lapsilleni, Michael Lohan tilittää.

Lindsay Lohan on ajautunut usein perheriitoihin vanhempiensa kanssa. Nyt tähden kerrotaan olevan raivoissaan siitä, että hänen Michael-isänsä oli pettänyt hänen Dina-äitiään. Michael ja Dina Lohanilla on edesmenneestä avioliitostaan neljä yhteistä lasta, Lindsay, Michael Lohan Jr., Ali ja Cody. Irlantilais-italialaista syntyperää oleva mies meni naimisiin Dina Sullivanin kanssa vuonna 1985, mutta pariskunnan liitto päättyi eroon vuonna 2005.