Onko tässä maailman seksikkäin mies?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman kauneimpia ja seksikkäimpiä tähtiä listataan aika ajoin erilaisissa listauksissa, joten samaan aikaan maailmalta löytyy useita eri medioiden rankkaamia voittajia. Äskettäin People-lehti valitsi maailman seksikkäimmän miehen.

Kyseisen kunnian sai Magic Mike -elokuvassakin nähty Channing Tatum. Uros päihitti listauksessa monta tuttua ehdokasta, esimerkiksi Chris Hemsworthin, Matt Bomerin ja Ben Affleckin. Miestähti tunnusti haastattelussa kertoneensa uudesta tittelistään vaimolleen Jenna Dewan-Tatumille sen jälkeen, kun pari oli pessyt koiransa kylpyammeessa.

– Ensimmäinen ajatukseni oli, että vitsailette kanssani. Jennakaan ei meinannut uskoa uutisia. Nyt hän kutsuu minua maailman seksikkäimmäksi mieheksi, kertoo Channing Tatum People-lehdelle.

Stripparina ennen näyttelijän uraansa työskennellyt 32-vuotias mies nähdään lähitulevaisuudessa elokuvissa White House Down ja Side Effects. Hänen vaimonsa Jenna Dewan kertoi aiemmin haastattelussa, että Tatum viettää usein aikaansa kotonaan ilman rihman kiertämää.