Teinivaimon ensimmäinen keikka laulajana – joutuukin tankotanssimaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna näyttelijä Doug Hutchison ja teini-ikäinen Courtney Stodden astelivat alttarille suuren mediakohun saattelemana. Sittemmin kohuttu pariskunta on pysytellyt tiiviisti otsikoissa erityisesti teinivaimon rohkeiden poseerausten merkeissä.

Kuten useilla julkkistyrkyillä on tapana, myös Courtney haluaa kokeilla siipiään musiikkiuralla. E! Online -verkkosivuston mukaan Courtneyn ensimmäinen julkinen esiintyminen laulajana tapahtuu Los Angelesin Abbey-homoklubilla. Tyylilleen sopivasti Courtney tulee Reality-kappaleensa esittämisen lisäksi harrastamaan lavalla tankotanssia.

– Olen super-innoissani, siitä tulee hauska ilta! Tulette näkemään paljon seksikkyyttä, minut laulamassa livenä ja superkuumia taustatanssijoita. En sanoisi että minua hermostuttaa, mutta koska kyseessä on ensimmäinen esiintyminen, minua jännittää hyvällä tavalla, Courtney hehkuttaa.

Vihreä maili -elokuvassakin esiintynyt Doug Hutchinson ja nykyään 18-vuotias Courtney Stodden menivät naimisiin viime vuoden toukokuussa Las Vegasissa. Teinitytön mukaan he deittailivat noin puolen vuoden ajan ennen kuin he päättivät tehdä suhteestaan vakavamman. He muun muassa lähettelivät toisilleen tekstiviestejä ja keskustelivat internetissä. Stodden on kertonut aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.