Laulajakaunotar menetti molemmat rintansa: ”Olen eksyksissä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen poptähti-näyttelijä Michelle Heaton tuli aikoinaan tunnetuksi Liberty X -yhtyeen jäsenenä. Yhtyeen hajoamisen jälkeen hän on toiminut yleisjulkkiksena ja vieraillut muun muassa julkkisten Big Brother -ohjelmassa.

Nyt 33-vuotias Michelle Heaton makaa parhaillaan sairaalavuoteessa, sillä televisiotähti on poistattanut molemmat rintansa. Nainen sai taannoin tietää kantavansa geeniä, joka voi edesauttaa rintasyövän syntymistä. Lääkäreiden mukaan ilman rintaleikkausta Heaton olisi sairastunut syöpään 80 prosentin mahdollisuudella.

Michelle Heaton ilmoitti faneilleen leikkauksen jälkeen Twitter-blogissaan olevansa kunnossa. Hän on kuitenkin pyörällä päästään, sillä neitokaisella ei ole enää rintoja. Naisen mukaan hän on kiitollinen saamastaan tuesta ja lääkärihoidoista.

– Kiitos kaikille ihanista viesteistänne. Leikkaus meni hyvin, mutta oloni on vielä arka ja sekava. Olen eksyksissä. Minulla on upeat lääkärit ja aviomies, Michelle Heaton kirjoitti Twitter-blogissaan.

Michelle Heaton tunnetaan siviilissä muun muassa povipommi Katie Pricen hyvänä ystävänä. Neitokainen nähdäänkin usein Pricen rinnalla julkkisjuhlissa. Heaton on naimisissa irlantilaisen Hugh Hanleyn kanssa. Tammikuussa syntynyt tytär Faith Michelle on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi.