Peaches Geldof rantavedessä yläosattomissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rocktähti Bob Geldofin tytär Peaches Geldof tuli julkisuuteen realitysarjansa myötä vuonna 2005. Sittemmin kaunotar on viihtynyt seurapiireissä ja toiminut hetken Ultimo-alusvaatemerkin mallina. Hän sai kuitenkin potkut alastonkuviensa päädyttyä julkisuuteen.

Nyt 23-vuotias Peaches Geldof on kuvattu uimarannalla Miamissa, Floridassa. Neitokainen keikisteli rantavedessä yllättäen yläosattomissa ja rinnat käsien alta vilahdellen. Jalassaan hänellä oli farkut. Asiasta kertoneen Splash Newsin mukaan kyseessä oli valokuvaussessio.

Peaches on kihloissa rokkari Tom Cohenin kanssa. Hänen äitinsä on edesmennyt brittiläinen televisiojuontaja Paula Yates. Hänellä on kaksi siskoa Fifi ja Pixie sekä siskopuoli Tiger. Tähti on esiintynyt muun muuassa Peaches Geldof: Teenage Mind -realitysarjassa sekä sen jatko-osassa Peaches Geldof: Teen America. Rokkarin tytär oli naimisissa vuoden ajan muusikko Max Drummeyn kanssa. Avioliiton huhuttiin olevan pelkkä julkisuustemppu, mutta entinen pari muun muuassa tatuoi toistensa nimet käsiinsä.