Salatut elämät järkytti kotikatsomot: ”Pe**eraiskaus lapsille liikaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen saippuasarja Salatut elämät on esittänyt katsojille vuosien varrella monenlaisia kohuttujakin tapahtumia, mutta eilinen jakso oli erityisesti monille nuoremmille katsojille ja heidän vanhemmilleen todellinen pohjanoteeraus.

Eilen MTV3-kanavalla esitetyssä jaksossa nähtiin nimittäin homoraiskaus, jossa sarjan homoseksuaali Kalle-niminen hahmo joutui Valtteri-nimisen homohahmon raiskaamaksi. Tekoa ei jätetty pelkkien oletusten varaan, sillä televisioruudussa nähtiin kuinka mies otti toista kiinni väkisin ja sen jälkeen ähki tuskissaan ilmehtivän toisen miehen takana. Tämä suututti monet katsojat, jotka purkivat ärtymystään eilen illalla esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Kuva: MTV3

– Perseraiskaus on jo lapsille liikaa! Miten on mahdollista, että tällaista esitetään parhaaseen katseluaikaan, eräs Facebook-käyttäjä ihmetteli päivityksessään.

Eilisen jakson ikäraja oli nostettu tilapäisesti 12-vuoteen, mutta vanhasta tottumuksesta ruutujen ääressä oli runsaasti tätä selvästi nuorempia lapsia. Sarjan tuottaja Marko Äijö kommentoi Iltalehdelle, että tämä aihepiiri ”huutaa julkituloa”.