Leffakomistus tanssi orvoille 10 000 dollaria – tältä se näytti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalais-englantilainen näyttelijä Andrew Garfield on ollut viime vuosina kovassa nosteessa Hollywoodissa. Facebook-palvelun tarinan kertovassa The Social Network -elokuvassa esiintynyt Garfield valittiin viime vuonna huippurooliin. Hänet nähtiin The Amazing Spider-Man -elokuvan päätähtenä.

Äskettäin uutisoitiin, että miestähti palaa hämähäkkimiehen trikoisiin The Amazing Spiderman -elokuvan jatko-osassa. Nyt Hollywood-komistus on esiintynyt The Ellen Degeneres Show -keskusteluohjelmassa. Ohjelman juontaja Ellen haastoi Andrew Garfieldin tanssimaan suorassa lähetyksessä hyvän tarkoituksen vuoksi.

Verkkovideolla nähdään, miten mies esittää useita erilaisia tanssityylejä DeGeneresin antamien korttivihjeiden perusteella. Hän onnistuu tansseillaan keräämään 10.000 dollaria, eli 8.200 euroa, Worldwide Orphan’s -säätiölle.

Andrew Garfieldin näyttelijäura alkoi vuonna 2005 Britanniassa, kun hän esiintyi Sugar Rush -teinidraamasarjassa. Sittemmin hän sai lukuisi rooleja niin televisiosarjoissa kuin elokuvissakin. Näyttelijä sai Golden Globe -ehdokkuuden The Social Network -elokuvaroolistaan. Hän seurustelee Hollywood-kaunotar Emma Stonen kanssa.