Kardashianeille odottamaton kunnia – kaupungin avaimet käteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kim Kardashian on tehnyt valtavan omaisuuden bisneksillään, jotka saivat alkunsa hänen noustua yllättäen maailman seuratuimpien julkkistähtien joukkoon. Tällä erää hän kuvaa Kourtney and Kim Take Miami -realitysarjaa, jossa julkkisperheen sisarukset saivat hienon kunnianosoituksen.

Kim, Kourtney ja Khloe saivat nimittäin Floridan kaupungin avaimet paikan pormestarilta Andre Pierreltä. Mies kertoi avainten symbolisoivan neitojen vapautta ja rautaista tahtoa, jonka avulla he valloittivat kyseisen kaupungin.

– Voinko sanoa jotain Kardashianeista, mitä kaikki eivät jo tiedä? Kolme kovimmin työskentelevää ihmistä viihdealalla, Khloe, Kim ja Kourtney… Olemme kunnioitettuja saadessamme olla täällä seurassanne, kertoi pormestari Andre Pierre puheessaan Female First -sivuston mukaan.

Kurvikaunotar Kim kiitteli miestä myös puheessaan lämpimään sävyyn. Hän kertoi olevansa innoissaan siitä, miten vieraanvaraisesti sisarukset on otettu uudessa paikassa vastaan.

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esikuuntelupätkän uudesta White Dress -kappaleesta, jonka uskotaan viittaavan pariskunnan tuleviin häihin. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin kerrotaan häistä. Pariskunta on viime aikoina nauttinut toistensa seurasta monilla julkisilla treffeillä. Äskettäin rakastavaiset nähtiin juhlimassa Kimin 32-vuotissyntymäpäiviä.