Kendra Wilkinson tylyttää Frasier-tähteä: ”Iljettävää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Frasier-hittisarjan päätähti Kelsey Grammer on kiistellyt viime aikoina raha-asioista entisen vaimonsa Camille Grammerin kanssa. Pariskunta oli naimisissa 14 vuoden ajan, mutta suhde päättyi viime vuonna muun muuassa seksin puutteen aiheuttamien ongelmien takia.

Äskettäin 57-vuotias mies herätti järkytystä tuomalla vastasyntyneen Faith-tyttärensä Playboy-kartanossa pidettyihin juhliin. Nyt entinen Playboy-pupu ja kotiäiti Kendra Wilkinson on tylyttänyt televisiotähteä varsin suorasukaiseen sävyyn.

27-vuotias neitokainen ei ota todesta Grammerin selitystä, jonka mukaan tähti ei saanut sille illalle lastenvahtia, minkä vuoksi päätti ottaa vauvansa mukaan juhliin. Wilkinson kertoi TMZ-sivustolle lähteneensä juhlista kotiin protestiksi miehen vastuuttomalle käytökselle.

– Hän tietää miten ajattelen. Annoin hänelle silmäyksen ja lähdin sen takia kotiin. Tämä on iljettävää. Playboy-kartano ei ole paikka, jonne voi tuoda lapsen, kommentoi Kendra haastattelussa.

Neljästi naimisissa olleella Kelsey Grammerilla on viisi lasta ja yksi lapsenlapsi. Hänen toinen avioliittonsa strippari Leigh-Anne Csuhanyn kanssa kesti vain vuoden verran, sillä televisiotähden mukaan nainen oli väkivaltainen. Entinen vaimo muun muuassa uhkasi näyttelijää aseella. Nykyään mies on naimisissa 25 vuotta nuoremman lentoemännän Kayte Walshin kanssa. He saivat kesällä ensimmäisen yhteisen lapsensa, jonka nimeksi tuli Faith Evangeline Elisa.