Loppusuoralla kotiin passitettu BB-Jonna A: ”Pelottaa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman kauden viimeinen häätöääänestys on ohi, sillä kautta on jäljellä enää viikko. Viimeisenä häätöäänestyksen kautta poistuneena talosta passitettiin siviiliin Jonna A.

Studioon päästyään Jonna kertoi tunnelmistaan, jotka olivat varsin sekavat.

– Jännittää ihan kauheasti. Tai siis pelottaa. Nyt on aivan ihanat tunnelmat, mutta harmittaa toisaalta ihan hirveästi, kun jäi viikosta kiinni. Mä olin kuitenkin asennoitunut siihen… Jonna A valitteli.

– Mä luulin, että mä lähden silloin kymppiviikolla, mutta äänestäjille iso kiitos.

Erityisesti Tean antamat nimeämispisteet tulivat Jonnalle yllätyksenä. Häädetty sai jättää myös Häädetyn herjan, joka ohjautui ilmeisesti juuri edellä mainitusta syystä Tealle. Ensi viikolla ainoastaan Tea saa koskea talon hanoihin.