Mainos ihmetyttää: Mies masturboi julkisella paikalla?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muotimaailmassa on totuttu näyttäviinkin tempauksiin, joilla suuren yleisön huomio saadaan kiinnitettyä kauden muotituotteeseen. Nyt muotisuunnittelija Marc Jacobs on mennyt härskiyden rajamaille uusimmassa mainoksessaan.

Kuva: YouTube, Marc Jacobs

Kyseisellä mainosvideolla nähdään nimittäin puistossa aikaansa viettävä miesmalli, joka näyttää videon perusteella tyydyttävän itseään julkisella paikalla. Takaapäin kuvatun komistuksen käden edestakainen liike antaa kuvan masturbaatiosta. Samaa ajatusta on käytetty aiemminkin, mutta kovin hyvää makua se ei monien kommentoineiden mielestä ole osoittanut.

Totuus on kuitenkin toinen, ja kun kamera kääntyy kuvaamaan miekkosen etupuolta katsojalle selviääkin, että hän on koko ajan puhdistanut aurinkolasejaan. Kyseisiä aurinkolaseja mainostava video on jo ehtinyt herättää ihmetystä katsojissaan sen jälkeen, kun Marc Jacobs julkaisi videon Twitter-blogissaan viime viikolla.