Nuorten supertähtien romanssissa yllätyskäänne: ”Ei halua sitoutua”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä. Poppia ja kantria yhdistävän kaunottaren tuorein Red-albumi osoittautui megahitiksi, sillä sitä myytiin viikon aikana 1,2 miljoonaa kappaletta.

Nyt 22-vuotiaan Taylor Swiftin kerrotaan olevan korviaan myöten ihastunut neljä vuotta nuorempaan One Direction -yhtyeen laulajaan Harry Stylesiin. Huhujen mukaan nuori popkomistus ei ole kuitenkaan yhtä innoissaan romanssista kuin rakkautta etsivä Taylor Swift.

– Taylor on toivoton romantikko. Harry on nuori ja kuuluisa sydäntensärkijä, joka ei ole valmis asettumaan aloilleen. He etenevät hitaasti, lähde kertoi RadarOnline-sivustolle.

Supertähtien huhuttiin deittailleen toisiaan jo huhtikuussa. Romanssi päättyi nopeasti, sillä Taylor Swift sai tietää Harry Stylesin muhinoineen erään mallikaunottaren kanssa. Sittemmin Swiftin huhuttiin olevan ihastunut brittiläiseen kitarahurmuriin Ed Sheeraniin.

Forbes-lehti nimesi taannoin Taylor Swiftin eniten tienaavaksi alle 30-vuotiaaksi naisartistiksi. Neitokainen on tienannut tämän vuoden aikana jo huimat 57 miljoonaa dollaria, eli 48 miljoonaa euroa. Kantritähti on tienannut kymmenien miljoonien omaisuuden huikeilla levymyynneillään, loppuunmyydyillä maailmankiertueillaan ja mainosdiileillään.