BB-Tea hämmentyi: ”Helsinki on kunta – ei kaupunki!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa erästä vuoden parhaista BB-letkautuksista vastannut BB-Tea pohti tänään kuumeisesti suomalaisten kaupunkien ja kuntien eroja. Markus tarjosi neitokaiselle jalkahierontaa, ja samalla Tea luetteli kaupunkeja ja kuntia.

– Helsinki on kunta. Sit Espoo ja Vantaa myös. Espoo, Lohja, Tampere ja niin edelleen on kuntia, Tea pohti ääneen.

– Ei. Helsinki on Suomen pääkaupunki, Markus totesi hämmentyneenä.

– Ahaa… Helsinki ei siis ole kunta? No mistä sit erottaa kunnan ja kaupungin? Tea ihmetteli.

– Kunta on pienempi, Markus yritti selvittää.

Hetken hämmentyneen hiljaisuuden jälkeen Tea jäi edelleen pohtimaan asiaa, kun muut veivät keskustelun toisiin asioihin. Teija ja Jouko ryhtyivät keskustelemaan talosta lähtemisestä ja aikaisempien vuosien finaaliviikkojen tapahtumista.