BB-Tea murtui kuultuaan Jonnan kostosta: ”Suksi v**tuun koko muija!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa on alkanut kauden viimeinen viikko, eli finaaliviikko. Eilen illalla talosta häädetty Jonna A sai vielä viimeisen sivalluksensa, kun hän pääsi tekemään Häädetyn herjan. Jonna päätti antaa sen Tealle, jonka antamat nimeämispisteet tulivat hänelle yllätyksenä.

Tähän saakka Häädetyn herja on yleensä kohdistunut Teijaan, joka on joutunut kestämään monenlaisia sivalluksia. Eilen illalla Tea kuitenkin sai kuulla herjan osuneen häneen, eikä neitokainen ollut lainkaan innoissaan, vaan murtui itkuun. Vain hän saa avata hanoja talossa tehtävän aikana.

– Mä en kyllä mihinkään Härmään lähde! Suksi v**tuun koko muija! Saatana! Tea raivosi saatuaan tietää sivalluksesta.

Teija yritti lepytellä Teaa, mutta kuitenkin turhaan.

– Voin sanoa, että sun mikkijuttus ei olut mitään tähän verrattuna! Mä olisin mielummin niissä sun pitkissä kalsareissa. Miksei se voinut antaa tätä vaikka Markukselle, kun antoihan sekin sille nimeämispisteitä? Niin, yllätys ettei antanut. Helvetti, Tea raivosi.

– Ei tätä paskaa ymmärrä ennen kuin itse kokee. Ja vielä viimeisellä viikolla. Se kypärämyssyjuttu ja korvanappikin. Ah, ihan turha on edes selittää. Helppo se on ulkopuolisen sanoa, kun ei ole joutunut kokemaan mitään paskaa täällä. Mä oon niin v**un vihainen oikeasti.

– Niin, me ei sitten saada avata mitään hanoja, Markus totesi.

– Noooo, huumorilla, Iida yritti lepytellä.