Kelly Osbourne paljasti bikinimuotonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne laihtui hurjasti osallistuttuaan vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Sittemmin tyyli-ikoniksi noussut kaunotar joutui äskettäin koomiseen tilanteeseen, kun elefantti pieraisi hänen poikaystävänsä Matthew Mosshartin kasvoille.

Nyt 28-vuotias neitokainen on viettänyt lokoisia lomapäiviä Meksikossa mielitiettynsä kanssa. Paparazzit bongasivat rentoa rantatyyliä noudattaneen meikittömän Kellyn paikan päältä pinkeissä bikineissä, jotka eivät tähden muotoja peitelleet. Neito itse ei näyttänyt iloiselta huomatessaan saaneensa valokuvaajien huomion.

Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly on kritisoinut julkisesti muiden muassa Christina Aguileran, Emma Watsonin ja Iso-Britannian herttuattaren Kate Middletonin pukeutumista.