Stratovarius julkaisee helmikuussa albumin ja suuntaa kiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisyhtye Stratovarius julkaisee yksitoista uutta kappaletta sisältävän Nemesis -albuminsa 22. helmikuuta. Samaan aikaan albumista ilmestyy myös 13 biisin bonusversio. Ennen albumijulkaisua 25. tammikuuta julkaistaan viiden kappaleen Unbreakable-EP.

Stratovarius on yksi menestyneimmistä melodisen metallin bändeistä maailmassa. Uuden albumin on tuottanut ja miksannut Matias Kupiainen ja masteroinut Mika Jussila, jolla on pitkä historia bändin kanssa. Unbreakable-EP sisältää nimikappaleen lisäksi neljä remasteroitua biisipoimintaa edellisiltä studioalbumeilta.

– Tällä albumilla on tummemmat ja modernimmat soundit. Olemme bändinä käyneet paljon läpi ja kypsyneet biisinkirjoittajina. Albumin tekeminen oli helpompaa, koska meillä oli aiempaa enemmän aikaa levyntekoon, Timo Kotipelto kertoo.

Stratovarius-yhtyeen seuraava Suomen klubikeikka nähdään Helsingin Tavastialla 8. maaliskuuta. Yhtye lähtee Nordic Nexus Of Nemesis -kiertueelle Amaranthe-kokoonpanon kanssa 20. maaliskuuta ja soittaa huhtikuun puolivälin jälkeen jälleen Suomessa.

9.2. Radio Rock -risteily

8.3. Helsinki, Tavastia

20.3. München, Backstage Halle, D

21.3. Erfurt, Stadsgarten, D

22.3. Zlin, Masters of Rock Cafe, CZ

23.3. Budapest, Club 202, H

24.3. Bratislava, Majestic Club, SK

26.3. Wien, Szene, A

27.3. Nürnberg, Hirsch, D

28.3. Bochum, Matrix, D

29.3. Hampuri, Grünspan, D

30.3. Uden, De Pul, NL

31.3. Pariisi, Cigale, F

2.4. Strassburg, La Laiterie, F

3.4. Lyon, Le Kao, F

5.4. Barcelona, Razzmatazz 2, E

6.4. Madrid, Arena, E

7.4. Bilbao, Rock Star, E

9.4. Pratteln, Z7, CH

10.4. Milano, Alcatrazz, I

11.4. Ludwigsburg, Rockfabrik, D

12.4. Aschaffenburg, Colos-Saal, D

13.4. Mons, PRM Fest, B

14.4. Osnabrück, Rosenhof, D

16.4. Kööpenhamina, Amager Bio, DK

17.4. Malmö, KB, S

18.4. Tukholma, Klubben, S

19.4. Lahti, Finlandia-klubi

20.4. Tampere, Pakkahuone

26.4. Mikkeli, Vaakuna

27.4. Jyväskylä, Lutakko

30.4. Helsinki, Virgin Oil