Vaimo luuli miestään paholaisen pojaksi: ”Jeesus käski puukottaa”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin tapauksesta, jossa eräät kolumbialaiset vanhemmat kertoivat neljäviikkoisen poikavauvansa olevan paholaisen lapsi. Äidin ja isän mukaan pienokainen muun muassa päästelee suustaan karmivaa kaakattavaa ääntä ja pystyy hengittämään tulta.

Nyt Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa on pidätetty 36-vuotias Tammi Estep -niminen nainen. Hän puukotti viime viikolla 46-vuotiasta aviomiestään vatsaan taivaalta tulleen käskyn vuoksi. Nainen nimittäin kertoi poliisien kuulusteluissa Jeesuksen ja Marian käskeneen häntä tappamaan kumppaninsa, koska mies on ”paholaisen poika”.

Poliisien mukaan perheenäiti kertoi myös, että hänet on lähetetty maan päälle pelastamaan maailma. Puukotus tapahtui avioparin asunnossa, ja heidän kaksi poikalastaan olivat välikohtauksen aikaan kotona. The Smoking Gun -sivuston mukaan Tammi Estep istuu parhaillaan poliisivankilassa ja joutuu pian oikeuden eteen teostaan.