Cheerleadereiden raju tempaus – ajelivat päänsä kaljuksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisten julkkiskaunottarien tiedetään ajaneen päänsä kaljuksi muun muassa elokuvaroolia varten. Jotkut tähdet ovat myös luovuttaneet hiuksiaan hyväntekeväisyyteen. Esimerkiksi brittipoppari Jessie J paljasti ajelevansa ensi vuonna päänsä kaljuksi kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen.

Nyt Indianapolis Colts -futisjoukkueen cheerleadereiden uutisoidaan tehneen näyttävän tempauksen. Kaksi cheerleaderiä, Megan M. ja Crystall Ann ajelivat nimittäin hiuksensa tukeakseen futisjoukkueen valmentajan Chuck Paganon syöpätaistelua.

Menestyneen valmennusuran tehneellä 52-vuotiaalla Chuck Paganolla todettiin syyskuussa leukemia. Hän joutui jättämään valmennuspestinsä saadakseen kemoterapiahoitoja Indianapolisissa. Kymmenet jalkapalloilijat ajelivat päänsä kaljuksi tukeakseen valmentajaansa. Myös cheerleaderit osallistuivat tempaukseen, ja onnistuivat keräämään 10.000 dollaria, eli noin 8.000 euroa, leukemiatutkimuksiin.

– Mielestäni näytämme todella hyviltä. Olo tuntuu kevyemmältä. Tulee olemaan hauskaa ilman hiuksia, cheerleaderit kertoivat Radar Online -sivustolle.