Courtney Stodden yllätti fiftarityylillä – rintamus nousee väkisin pääosaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Doug Hutchison herätti viime vuonna hurjaa kohua naimalla itseään 30 vuotta nuoremman Courtney Stoddenin. Aviopari on sittemmin selvitellyt välejään muun muassa pariskunnille tarkoitetussa Couple’s Therapy -realitysarjassa.

Teinivaimo Courtney Stodden ei pelkää esitellä luomuksi väittämiään muotoja, ja hänet nähdäänkin usein paljastavissa otoksissa lehtien palstoilla. Nyt 18-vuotias neitokainen on julkaissut Twitter-kuvan, jossa hänet nähdään 1950-luvun henkeä huokuvissa alusvaatteissa ja meikissä. Otos tuo erityisen hyvin esille Stoddenin rintamuksen.

Kuva: Twitter

Vihreä maili -elokuvassakin esiintynyt 52-vuotias Doug Hutchison ja nykyään 18-vuotias Courtney Stodden menivät naimisiin viime vuoden toukokuussa Las Vegasissa. Teinitytön mukaan he deittailivat noin puolen vuoden ajan ennen kuin he päättivät tehdä suhteestaan vakavamman. He muun muassa lähettelivät toisilleen tekstiviestejä ja keskustelivat internetissä. Stodden on kertonut aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.