Halle Berryn exä hakkasi nykyisen miehen – tuloksena poliisioperaatio

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Halle Berry on taistellut jo pitkään Nahla-tyttärensä huoltajuudesta, jota myös tähden entinen poikaystävä havittelee. Mallikomistus Gabriel Aubry ei muun muassa hyväksy sitä, että Halle Berry muuttaisi parin lapsen kanssa Ranskaan paetakseen paparazzeja.

Nyt mallikomistus on joutunut poliisien käsirautoihin, sillä hänen uutisoidaan hyökänneen Halle Berryn nykyisen kumppanin Olivier Martinezin kimppuun. Torstaina tapahtunut käsirysy sai huhujen mukaan alkunsa, kun Gabriel Aubry ajautui rajuun riitaan entisen tyttöystävänsä kihlatun kanssa Berryn kotona.

Gabriel Aubry oli vienyt torstaiaamuna Nahla-tyttärensä tämän äidin luokse. Mallikomistus alkoi riidellä Olivier Martinezin kanssa nelivuotiaan tytön huoltajuudesta. Aubryn kerrotaan tönäisseen ranskalaista näyttelijää ja yrittäneen lyödä häntä kasvoihin. Martinez torjui iskun, ja raivoisan tappelun ainekset olivat kasassa.

Poliisit hälytettiin paikalle ja Gabriel Aubry kiidätettiin sairaalaan murtuneen kylkiluun, haavojen ja mahdollisen aivotärähdyksen vuoksi. Kanadalainen malli joutui sairaalasta päästyään poliisivankilaan kuulustelujen ajaksi. Aubrya syytetään nyt pahoinpitelystä ja hänelle määrättiin lähestymiskielto, Radar Online -sivusto uutisoi.

Oscar-palkittu Halle Berry on ollut naimisissa kaksi kertaa baseball-pelaaja David Justicen ja laulaja Eric Benetin kanssa. Näyttelijäkaunotar paljasti ensimmäisen avioeronsa jälkeen harkinneensa itsemurhaa. Vuonna 2005 Halle alkoi seurustelemaan mallikomistus Gabriel Aubryn kanssa ja pariskunta sai kolmen vuoden seurustelun jälkeen Nahla-tyttären. Halle joutui raskausaikanaan hankkimaan itselleen useita turvamiehiä, kun hänen lapsensa uhattiin tappaa.