Stara Olivier Martinez

Viihdeuutiset

Poliisi julkaisi shokkikuvat Halle Berryn hakatusta ex-miehestä – ei lasten silmille

Näyttelijäkaunotar Halle Berry on taistellut jo pitkään Nahla-tyttärensä huoltajuudesta entisen poikaystävänsä Gabriel Aubryn kanssa. Mallina työskentelevä Gabriel Aubry ajautui aiemmin tässä kuussa rajuun tappeluun lapsensa äidin nykyisen kumppanin Olivier Martinezin kanssa.

Nyt 36-vuotiaan mallikomistuksen vammat nähdään verkossa julkaistuissa otoksissa. Gabriel Aubryn kasvot ovat kuvissa ruhjeilla, ja hänen silmänsä on turvonnut umpeen. Miehen oikeassa silmässä on myös valtava mustelma, joka näyttää todella kivuliaalta.

Nelivuotiaan Nahla-tytön isän kerrotaan hyökänneen näyttelijä Olivier Martinezin kimppuun, koska he ajautuivat kiivaaseen sanaharkkaan lapsen huoltajuudesta. Mallikomistuksen mukaan Martinez uhkasi tappaa hänet. Aubry on hakenut lähestymiskieltoa tappelun toista osapuolta vastaan.

Halle Berry ja Gabriel Aubry ovat riidelleet jälkikasvunsa huoltajuudesta oikeussalissa asti. Näyttelijäkaunotar haluaisi muuttaa Nahla-tyttärensä kanssa Ranskaan, jossa paparazzit eivät saa piirittää julkkiksia ilman heidän lupaansa. Aubry ei ole kuitenkaan suostunut lapsensa äidin pyyntöön. Halle Berry haki äskettäin lähestymiskieltoa Gabriel Aubrylle pahoinpitelytapauksen takia.

Viihdeuutiset

Halle Berryn exä hakkasi nykyisen miehen – tuloksena poliisioperaatio

Näyttelijäkaunotar Halle Berry on taistellut jo pitkään Nahla-tyttärensä huoltajuudesta, jota myös tähden entinen poikaystävä havittelee. Mallikomistus Gabriel Aubry ei muun muassa hyväksy sitä, että Halle Berry muuttaisi parin lapsen kanssa Ranskaan paetakseen paparazzeja.

Nyt mallikomistus on joutunut poliisien käsirautoihin, sillä hänen uutisoidaan hyökänneen Halle Berryn nykyisen kumppanin Olivier Martinezin kimppuun. Torstaina tapahtunut käsirysy sai huhujen mukaan alkunsa, kun Gabriel Aubry ajautui rajuun riitaan entisen tyttöystävänsä kihlatun kanssa Berryn kotona.

Gabriel Aubry oli vienyt torstaiaamuna Nahla-tyttärensä tämän äidin luokse. Mallikomistus alkoi riidellä Olivier Martinezin kanssa nelivuotiaan tytön huoltajuudesta. Aubryn kerrotaan tönäisseen ranskalaista näyttelijää ja yrittäneen lyödä häntä kasvoihin. Martinez torjui iskun, ja raivoisan tappelun ainekset olivat kasassa.

Poliisit hälytettiin paikalle ja Gabriel Aubry kiidätettiin sairaalaan murtuneen kylkiluun, haavojen ja mahdollisen aivotärähdyksen vuoksi. Kanadalainen malli joutui sairaalasta päästyään poliisivankilaan kuulustelujen ajaksi. Aubrya syytetään nyt pahoinpitelystä ja hänelle määrättiin lähestymiskielto, Radar Online -sivusto uutisoi.

Oscar-palkittu Halle Berry on ollut naimisissa kaksi kertaa baseball-pelaaja David Justicen ja laulaja Eric Benetin kanssa. Näyttelijäkaunotar paljasti ensimmäisen avioeronsa jälkeen harkinneensa itsemurhaa. Vuonna 2005 Halle alkoi seurustelemaan mallikomistus Gabriel Aubryn kanssa ja pariskunta sai kolmen vuoden seurustelun jälkeen Nahla-tyttären. Halle joutui raskausaikanaan hankkimaan itselleen useita turvamiehiä, kun hänen lapsensa uhattiin tappaa.