Justin Bieber hakattiin animaatiosarjassa – tästä videosta fanit eivät pidä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huikean suosion maailmalla saavuttanut kanadalainen teinitähti Justin Bieber on ollut usein otsikoissa ihmissuhdesotkujen merkeissä. Hän erosi hiljattain 20-vuotiaasta tyttöystävästään Selena Gomezista, mutta sitemmin kaksikon on kerrottu palanneen takaisin yhteen.

Kuva: YouTube

Justin Bieber on yksi tämän hetken suosituimmista poptähdistä, mutta kaikki eivät suhtaudu nuoreen laulajaan erityisen suopeasti. Tähden piirretty versio koki hiljattain kovia Family Guy -animaatiosarjassa. Sarjan tuoreessa jaksossa päähenkilö Peter Griffin pahoinpitelee laulajan, sillä hän luulee tämän yrittäneen iskeä vaimoaan.

18-vuotias Justin Bieber on uransa aikana ajautunut useaan otteeseen välikohtauksiin paparazzien kanssa. Hiljattain laulaja harmiksi internetiin päätyi video, missä tähti törttöilee liikenteessä Ferrari-urheiluautollaan. Taannoin teinitähti herätti närkästystä internetissä myös epämuodollisella pukeutumisellaan vastaanottaessaan palkintomitallia Kanadan pääministeriltä.