Fanitus liian pitkälle: Nainen vaihtaa sukupuolta – haluaa näyttää poikabändiläiseltä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin kokoonpanoihin kuuluvan One Direction -poikabändin Harry Styles on monen nuoren neitokaisen mieleen. Kovin moni faneista ei kuitenkaan menisi palvonnassaan niin pitkälle kuin 20-vuotias Catrina Best.

Irlantilaissyntyinen neitokainen on tuntenut syntymästään lähtien viehtymystä miehenä olemiseen. Catrina ei ole koskaan nauttinut muiden tyttöjen tavoin mekoista ja pitkistä hiuksista, pikemminkin ne ovat herättäneet hänessä inhoa. Best kertoo tunteneensa olonsa hämmentyneeksi, koska hän on pitkän aikaa halunnut vaihtaa sukupuoltaan.

Teinillä on myös oma idolinsa, mitä tulee sopivimpaan miehen malliin. Hän nimittäin fanittaa Harry Stylesia niin paljon, että haluaa näyttää kyseiseltä popkomistukselta. Nyt Catrina säästää rahaa sukupuolenvaihdosoperaatioon ja hän aikoo myös ottaa hormoneja, jotka kasvattavat hänelle partakarvat ja madaltavat hänen ääntään.

Neito kopioi täysin Stylesin kuuluisan kiharaista hiustyyliä ja trendikästä vaatetusta. Tämä ei pelkästään riitä, vaan Best myös opettelee soittamaan kitaraa. Uskomattoman yhdennäköisyytensä takia häntä luullaan usein kuuluisaksi laulajaksi.

– Ihmiset sanovat, että kasvojen luustoni, silmäni ja huuleni ovat lähes identtisiä Harryn kanssa. Minulta on kyselty nimikirjoituksia. En ole alkanut vielä deittailla, mutta tytöt ovat flirttailleet kanssani, ja myös vanhemmat naiset ovat kiinnittäneet minuun huomiota, kertoo Catrina Best Daily Mail -sivustolle.