Hollywood-tähden auto varastettiin – tekijältä uskomaton selitys

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippukoomikko Tim Allen on tehnyt lukuisia elokuvia ja äänirooleja animaatioteoksiin. Näyttelijä on antanut äänensä muun muassa Toy Story -hittielokuvien Buzz Lightyear -hahmolle. Mies tunnetaan myös Mitä tapahtui joulupukille -elokuvista.

Nyt 59-vuotiaan suosikkinäyttelijän uutisoidaan ottaneen yhteyttä poliisin, sillä eräs mies varasti aiemmin tässä kusssa hänen arvokkaan autonsa. Faustino Ibarra -nimisen miehen kerrotaan varastaneen vuoden 1996 Chevrolet Impala -menopelin Tim Allenin Los Angelesin kodin parkkipaikalta.

Poliisit saivat pidätettyä autovarkaan Coloradossa. Viranomaisten kuulusteluissa 34-vuotias Faustino Ibarra väitti olevansa Tim Allenin adoptiopoika. Lisäksi hän kertoi saaneensa luvan auton käyttöön elokuvatähdeltä.

– Tim jätti oven auki ja avaime virtalukkoon, jotta saisin auton käyttööni. Tim on isäni. Lähetin hänelle sähköpostin ennen kuin lähdin liikenteeseen, autovaras kertoi Fox News -sivustolle.

Yhdysvaltojen Denverissa varttunut Tim Allen tunnetaan myös tilannekomediasarjasta Koti kuntoon. Näyttelijä jäi 25-vuotiaana kiinni huumeiden myymisestä ja hallussapidosta. Hän sai rikoksistaan yli kahden vuoden vankilatuomion. Tähti oli naimisissa Katherine-tyttärensä äidin Laura Diebelin kanssa 15 vuoden ajan, mutta liitto päättyi eroon vuonna 1999. Sittemmin hän avioitui Jane Hajdukin kanssa, ja heillä on yhteinen Elizabeth-tytär.