50-vuotias Demi Moore on todellinen puumanainen – pokasi 26-vuotiaan!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Äskettäin 50 vuoden rajapyykin saavuttanut näyttelijäkaunotar Demi Moore on viime vuosina ollut hurjassa pyörityksessä erottuaan Miehen puolikkaat -tähti Ashton Kutcherista. Ikäistään nuorekkaampi tähti on avioeronsa jälkeen tapaillut useitakin tunnettuja komistuksia.

Nyt Demin kerrotaan löytäneen romanttista seuraa 26-vuotiaasta Vito Schnabelista, joka on yhdysvaltalaisen taiteilijan ja elokuvantekijän Julian Schnabelin poika. Pari löysi toisensa julkkiksia pursuavilta syntymäpäiviltä, jotka huippumalli Naomi Campbell järjesti liikemiespoikaystävälleen, Vladimir Doroninille. Silminnäkijöiden mukaan Demi ja Vito eivät pystyneet pitämään näppejään erossa toisistaan.

– He tanssivat ja hieroivat toisiaan vastakkain vieraiden nähden, kertoi lähde New York Post -lehdelle.

Nuorelle Vito Schnabelille vanhemmat kaunottaret eivät ole uusi tuttavuus. Hänen kerrotaan deittailleen aiemmin 49-vuotiasta mallia, Elle Macphersonia ja 35-vuotiasta näyttelijätär Liv Tyleria. Demillä itsellään on kolme aikuista tytärtä suhteestaan näyttelijä Bruce Willisiin. Mooren nuori toyboy onkin suunnilleen samanikäinen hänen lastensa kanssa.