Cheerleaderit piirittivät – Justin Bieber nautti täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selena Gomez ja Justin Bieber erosivat aiemmin tässä kuussa, mutta sittemmin he ovat sopineet riitansa ja palanneet takaisin yhteen. Kerroimme eilen väitteistä, joiden mukaan eron syynä olisi ollut Justinin kiinnostus muihin naisiin.

Nyt Justin nähdään esiintymässä kotikonnuillaan Kanadassa järjestetyssä CFL 100th Grey Cup Championship -tapahtumassa. Torontossa sijaitsevalla areenalla Bieber päätyi backstagella myös näyttävien cheerleadereiden piirittämäksi, eikä poptähti näyttänyt olevan siitä lainkaan pahoillaan.

Teinipariskunnan kerrottiin äskettäi ajautuneen rajuun riitaan Encinossa sijaitsevassa japanilaisessa ravintolassa. Julkisen sanaharkan jälkeen Justin Bieber ajoi Ferrarillaan Selena Gomezin asunnolle, mutta vihainen tyttöystävä ei avannut kotinsa portteja laulajalle. Sittemmin Bieber on kuitenkin bongattu rakkaansa kotikulmilla ja viettämässä ravintolailtaa Gomezin kanssa, joten suhde näyttää ainakin toistaiseksi voivan hyvin.