Tulisa Contostavlos pokasi futistähden – kuhertelukuvat paljastivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar joutui äskettäin kolmiodraaman keskelle, kun hänen väitettiin pokanneen varatun miehen.

Nyt Tulisa Contostavlos on julkistanut romanssinsa Newcastle United -jalkapallojoukkueessa pelaavaan Danny Simpsoniin. Rakastunut pariskunta ikuistettiin yhteiskuviin Heaven-yökerhon takahuoneessa. Otoksissa Tulisa hymyilee leveästi ja pitää uuden poikaystävänsä kädestä kiinni. Silminnäkijöiden mukaan he muun muassa suutelivat ja kuhertelivat ennen 24-vuotiaan popkaunottaren keikkaa.

Tulisa Contostavlos on saanut vihat niskoilleen ihastuksensa raskaana olevalta on-off-tyttöystävältä Stephanie Wardilta. Futistähden entisen kumppanin mukaan popkaunotar on kodinrikkoja, joka on tuhonnut pariskunnan suhteen. Stephaniella ja Dannylla on Skye-Lorena-niminen tyttölapsi.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.