Miehen puolikkaat -tähti sekoili nettivideolla: ”Olen pahoillani”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta tunnettu Angus T. Jones nousi äskettäin otsikoihin hämmentävien kommenttiensa takia. Nuori näyttelijä kertoi nettivideolla haluavansa ulos hittiohjelmasta sen ”saastaisuuden” takia.

Nyt mediakohussa jo parin päivän ajan ryvettynyt Angus T. Jones on julkaissut lausunnon, jossa hän pahoittelee kommenttejaan. Teinitähti muun muassa kertoi arvostavansa televisiosarjan pomoja ja tuotantotiimiä. Jonesin mukaan hänen tarkoituksenaan ei ollut aiheuttaa kenellekään mielipahaa. Hän pyysikin anteeksi epäkunnioittavaa käytöstään.

– Olen todella kiitollinen siitä, että saan olla Miehen puolikkaissa. Työkaverini ovat minulle kuin perhettä. Pyydän anteeksi, jos olen osoittanut piittaamattomuutta tai halveksuntaa kollegoitani kohtaan, 19-vuotias Angus T. Jones kertoi Deadline-sivuston mukaan.

Lausunnon mukaan hän kertoi tuntevansa olonsa siunatuksi, koska hän saa näytellä Miehen puolikkaat -sarjassa. Kohutulla nettivideolla Angus T. Jones muun muassa pyysi fanejaan lopettamaan sarjan katsomisen. Lisäksi hän vihjaili, että törkyinen sarja on itse Paholaisen käsialaa.

Yhdysvaltojen Texasissa syntynyt Angus T. Jones on näytellyt Miehen puolikkaat -hittisarjassa jo yli kymmenen vuoden ajan. Kahdeksanvuotiaana Jake Harper -roolihahmon esittäjäksi valittu näyttelijä nousi vuonna 2010 eniten tienaavaksi lapsitähdeksi. Hänen tiedetään saavan kahdesta tuotantokaudesta 7,9 miljoonan dollarin, eli noin 6,4 miljoonan euron, palkan.