Pastori sekoilevasta televisiotähdestä: ”Valmistautuu Jeesuksen tulemiseen”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen koomikko Angus T. Jones herätti vastikään kohua mediassa haukkumalla Miehen puolikkaat -televisiosarjansa maan rakoon. Uskovaiseksi kääntynyt 19-vuotias mies julkaisi äskettäin videon, jossa kertoi sarjan olevan täyttä roskaa.

Mies myös pyysi, että hittiohjelman katsojat lopettaisivat katsomasta kyseistä sarjaa, josta hänkin tienaa 350.000 dollaria jokaiselta jaksolta. Nyt Anguksen perheen uutisoidaan pelkäävän, että nuori tähti on aivopesty adventistikirkon jäseneksi. Jones on esimerkiksi päättänyt lahjoittaa rahojaan kirkolle, mikä on huolestuttanut hänen äitinsä.

Samalla kuitenkin adventistikirkon pastori Christopher Hudson on noussut puolustamaan televisiotähteä. Hänen mukaansa Angus ei suinkaan kärsi hermoromahduksesta. Miehellä onkin tähän huomattavasti hengellisempi selitys.

– Angus ei kärsi hermoromahduksesta, enkä manipuloi häntä. Hän halusi itse tehdä videon. Hän hyväksyy, että elämme viimeisiä päiviä tässä maailmassa. Jeesus tulee pian, kertoi Christopher Hudson kertoi Daily Mail -lehden haastattelussa.

Samainen pastori on aiemmin hyökännyt toiminnassaan muun muassa Yhdysvaltojen presidenttiä Barack Obamaa vastaan. Hudson kritisoi Obaman terveydenhuoltosuunnitelmaa ja väitti tätä Hitleriksi. Hän on myös verrannut räppäri Jay-Z:ta Luciferiin.