BB-Annen vierailu talossa: ”Huijattu olo”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -asukkaat joutuivat eilen Isoveljen tekemän huijauksen kohteeksi, kun talosta kuudennella viikolla häädetty BB-Anne palasi taloon. Annen tuli esittää, että hän jää taloon täysivaltaiseksi asukkaaksi. Sittemmin totuus tempauksesta tuli kuitenkin julki.

Eilen illalla BB-Teija ja BB-Anne keskustelivat kaksikon iloisesta jälleennäkemisestä päiväkirjahuoneessa. Hilpeä tunnelma latistui nopeasti, kun Isoveli käski Annea kertomaan totuuden vierailustaan ystävälleen. Teija purskahti itkuun, kun hän sai tietää Annen paluun jäävän lyhyeksi.

Kaksikko kertoi Isoveljen huijauksesta myös muille talon asukkaille olohuoneessa. Muiden asukkaiden suut loksahtivat auki, kun Annen pikavisiitti tuli julki. Heillä oli hetki aikaa hyvästellä vanha asukastoverinsa, joka poistui talosta myöhään illalla häätöovesta.

Tänään Teija myönsi BB-Markukselle, että Isoveljen tempaus sai hänet tuntemaan olonsa huijatuksi. Senioriasukas kuitenkin iloitsi siitä, että hän sai nähdä talosta taannoin häädetyn ystävänsä.

– Vitsi oli mukava nähdä sitä Annea, Teija pohti keittiössä.

– Oli kyllä sika siistii, Markus vastasi.

– Siitä jäi kyllä vähän sellainen huijattu olo, Teija lopetti.